ONLINE PROGRAM ZA RODITELJE

ZA RODITELJE DJECE 0 - 7 GODINA

Home / ONLINE PROGRAM ZA RODITELJE

ŠTO OVDJE IMA ZA VAS?

Znam kako se mi roditelji ponekad osjećamo zbunjeno jer od previše informacija više ne znamo što bismo radili, koga bismo slušali i koga slijedili da nam pomogne. Toliko je materijala, tekstova, knjiga i ostalog besplatnog sadržaja dostupno na raznim mrežama i portalima, ali jednostavno nije to to i osjećate da vam treba neko usmjerenje. Uvijek slijedim osobe koje pričaju svoju priču i u kojima osjetim ono nešto što me privuče. Zato sam ovdje, da vas povedem na put kroz koji sam sama prošla i gdje nisam znala gdje mi stoji glava, a gdje noge. Znam kako je to jedan dan biti najbolja majka na svijetu, a već drugi dan se osjećati kao da ništa ne ide po planu, kao da mi sve izmiče kontroli. Kao majka troje različite djece, dva dječaka i jedne djevojčice mogu vam pomoći da ne prolazite taj put sami i da zajedno kreiramo način koji će pomoći upravo vašoj obitelji – jer jedinstven i identičan recept ne postoji za sve.

Što dobivate ovim snimljenim online programom za roditelje?

Naučiti ću vas koristiti jednostavne metode koje će vam pomoći da minimizirate ispade bijesa i maknete se od neučinkovitih metoda discipliniranja, prevladate osjećaj krivnje i pomognete i sebi i djetetu stvoriti  lakši i zadovoljniji svakodnevni obiteljski život.

JEDINSTVEN PROGRAM

Prvi sveobuhvatni program na našem području

PROVJERENE STRATEGIJE

Ne postoji univerzalna metoda za sve, ali postoje strategije koje su lako prilagodljive vašem obiteljskom okuženju

Što još dobivate u snimljenom online programu za roditelje „Realno roditeljstvo – izazovi u roditeljstvu i kako ih riješiti?“

 • Priručnik „Izazovi u roditeljstvu i kako ih riješiti“
 • Workbook “Kako riješiti izazove u roditeljstvu”
 • Facebook grupa podrške
 • Dnevnik roditeljstva
 • Bonus ebook “12 najčešćih situacija s kojima se roditelji djece rane dobi suočavaju”
 • Bonus materijali o izgradnji samopoštovanja
 • 2 bonus snimljena predavanja
 • 2x mjesečni grupni Zoom uživo
 • 1x tjedno individualne konzultacije putem maila
 • sve sljedeće dopune programa dobivate BEZ nadoplate jednom kad ste u programu

Program se sastoji od sljedećih modula

Kako uvjerenja iz djetinjstva utječu na naš odnos s djetetom?

Prvo pričamo o našim vrijednostima i uvjerenjima koje nosimo još od svog djetinjstva i kako ona utječu na naš odnos prema djetetu, prema sebi i ostalima oko nas. Naučit ćete kako funkcionira dječji mozak i zašto dijete reagira na načine na koje reagira, kako razumjeti djetetove postupke i kako različite vrste stresa utječu na razvoj djeteta.

Kako roditelj može razumjeti emocionalne reakcije djeteta?

Drugi dio odnosi se na prepoznavanje emocija djeteta i reakcija na pojedinu emociju. Naučit ćete kako određenu situaciju riješiti kroz model emocionalnih reakcija i tako sebi olakšate situacije koje bi mogle prerasti u velike svađe i teške ispade. Radit ćemo i na vlastitim emocijama i očekivanjima koja ponekad nemaju veze s djecom, nego samo s onime kako se mi osjećamo.

Koje su to efikasne metode discipliniranja?

Treće radimo na metodama odgoja koje jesu i koje nisu efikasne. Bez obzira koje odgojne metode trenutno koristili, vjerujem da svaki roditelj radi kako najbolje u ovom trenutku zna ili misli da je najbolje. Vjerojatno ste primjetili da glavnina „najpopularnijih“ metoda discipliniranja (poput vikanja, prijetnji i udaranja) ne daje rezultate. Ovdje ćete naučiti primjere i scenarije efikasnih metoda discipliniranja koje će vam olakšati svakodnevicu s djetetom i povećati zadovoljstvo s obiteljskim odnosima.

Kako kroz komunikaciju osnažiti djetetovo samopouzdanje?

Posljednje zaokružujemo sve što smo radili u prethodna tri tjedna i dolazimo do cjelovite priče koja pomaže u osnaživanju djeteta da postane emocionalno stabilno, samopouzdano i sretno. Radit ćemo na emocionalnom, spoznajnom i usmjeravajućem dijalogu koji pomažu u podržavanju djetetovih aktivnosti i vode dijete korak po korak prema cilju. Istaknut ćemo zašto je aktivno slušanje djeteta jako važno za uvažavanje stavova i iskustva u vezi sa svime što ga se tiče i kako jasne i pozitivne granice u tome mogu pomoći.

Online program za roditelje

POKAŽI MI KAKO

U svakom trenutku možemo donijeti drugačije odluke i naučiti kako reagirati, kako se osnažiti, kako pomoći svom djetetu i time ne samo promijeniti svoj život nego i život svog djeteta.

0
SNIMLJENA PREDAVANJA
0
MJESEČNA LIVE Q&A
0
/7
PODRŠKA
0
DOSTUPNI MATERIJALI ZAUVIJEK

Mogućnost uključenja odmah po uplati

Cijena Programa do 10.06.
149 € ~ 1.130 kn

Mogućnost plaćanja

- na poslovni račun Centra
- PayPal-om

SVIM MATERIJALIMA IMATE PRISTUP ODMAH!
Prolazite ih prema svojem ritmu.

 • Ivana Mačković
  "Jako sam sretna i zadovoljna što sam uložila u sebe i upisala ciklus online edukacija „Realno roditeljstvo - izazovi u roditeljstvu i kako ih riješiti“. Puno mi je pomoglo u odgoju moje dvoje djece. Jasmina je odlična predavačica i ne samo izrazito kompetentna već i jako zabavna i ugodno ju je slušati. Svakom bih preporučila."
  Ivana MačkovićMunchen
 • Sonya Martirosyan
  “Dijeljenje svojeg iskustva o roditeljstvu,konkretni primjeri svakodnevnih situacija i kako ih riješiti bili su veliki izazov za mene. Nakon radionice potaknuli me na razmišljanje, da se stvarno moram više educirati i upoznati samu sebe kako bih mogla poraditi na svom odnosu s djetetom."
  Sonya MartirosyanVučetinec
 • Dunja Devčić Danilović
  „Draga Jasmina, hvala vam na predivnoj edukaciji. Falit će mi naši susreti. Odabrala ste dobar put i definitivno to jako dobro radite. Prvi put sam sudjelovala na ovakvim edukacijama, ali definitivno ne i zadnji jer toliko emocija, priča, dobre vibre, doista je neopisiv i poseban osjećaj.“
  Dunja Devčić DanilovićČakovec
 • Biljana Marić
  “Osim što si nam prenijela svoje znanje i uz to davala primjere iz svog iskustva, uspjela si kroz pitanja (zadatke) iz nas „izvući“ neke odgovore, odnosno sjećanja  koja smo potisnuli, a koja su bila razlog nekih naših odluka što se tiče samog odgoja djece. Želim poručiti svim mamama da budu sigurne da neće pogriješiti ako se odluče priključiti programu i da će ovo biti jedno novo i divno iskustvo, kao što je meni bilo.“
  Biljana MarićDarda