ONLINE PROGRAM ZA RODITELJE DJECE OD 2.-9. GODINE

ŠTO OVDJE IMA ZA VAS?

Kao roditelji, često se osjećamo zbunjeno zbog previše dostupnih informacija. Toliko je materijala, tekstova, knjiga i ostalog besplatnog sadržaja dostupno na raznim mrežama i portalima, da u našim glavama nastane šum. Pitamo se: Koga slušati i slijediti u odgoju djece?

Ako vam je potrebno usmjerenje i vodstvo, netko tko razumije kako je to jedan dan biti najbolja majka na svijetu, a već drugi dan imati osjećaj da sve izmiče kontroli – onda je ovaj program upravo za vas.

Kao majka troje različite djece, dva dječaka i jedne djevojčice mogu vam pomoći da ne prolazite taj put sami i da zajedno kreiramo način koji će pomoći upravo vašoj obitelji – jer jedinstven i identičan recept ne postoji za sve.

Što dobivate ovim online programom za roditelje?

Kroz video lekcije ću vas naučiti koristiti jednostavne metode koje će vam pomoći da minimizirate ispade bijesa i maknete se od neučinkovitih metoda discipliniranja, prevladate osjećaj krivnje i pomognete i sebi i djetetu stvoriti  lakši i zadovoljniji svakodnevni obiteljski život.

JEDINSTVEN PROGRAM

Prvi sveobuhvatni program na našem području

PROVJERENE STRATEGIJE

Ne postoji univerzalna metoda za sve, ali postoje strategije koje su lako prilagodljive vašem obiteljskom okuženju

Ovaj video program sadrži:

 • 5 modula s video lekcijama koje možete pratiti u svojem ritmu
 • Priručnik „Izazovi u roditeljstvu i kako ih riješiti“
 • Workbook “Kako riješiti izazove u roditeljstvu”
 • Dnevnik roditeljstva
 • Bonus ebook “12 najčešćih situacija s kojima se roditelji djece rane dobi suočavaju”
 • Bonus materijali o izgradnji samopoštovanja
 • 2 bonus snimljena predavanja

Online program za roditelje

POKAŽI MI KAKO

U svakom trenutku možemo donijeti drugačije odluke i naučiti kako reagirati, kako se osnažiti, kako pomoći svom djetetu i time ne samo promijeniti svoj život nego i život svog djeteta.

 • Ivana Mačković
  "Jako sam sretna i zadovoljna što sam uložila u sebe i upisala ciklus online edukacija „Realno roditeljstvo - izazovi u roditeljstvu i kako ih riješiti“. Puno mi je pomoglo u odgoju moje dvoje djece. Jasmina je odlična predavačica i ne samo izrazito kompetentna već i jako zabavna i ugodno ju je slušati. Svakom bih preporučila."
  Ivana MačkovićMunchen
 • Sonya Martirosyan
  “Dijeljenje svojeg iskustva o roditeljstvu,konkretni primjeri svakodnevnih situacija i kako ih riješiti bili su veliki izazov za mene. Nakon radionice potaknuli me na razmišljanje, da se stvarno moram više educirati i upoznati samu sebe kako bih mogla poraditi na svom odnosu s djetetom."
  Sonya MartirosyanVučetinec
 • Dunja Devčić Danilović
  „Draga Jasmina, hvala vam na predivnoj edukaciji. Falit će mi naši susreti. Odabrala ste dobar put i definitivno to jako dobro radite. Prvi put sam sudjelovala na ovakvim edukacijama, ali definitivno ne i zadnji jer toliko emocija, priča, dobre vibre, doista je neopisiv i poseban osjećaj.“
  Dunja Devčić DanilovićČakovec
 • Biljana Marić
  “Osim što si nam prenijela svoje znanje i uz to davala primjere iz svog iskustva, uspjela si kroz pitanja (zadatke) iz nas „izvući“ neke odgovore, odnosno sjećanja  koja smo potisnuli, a koja su bila razlog nekih naših odluka što se tiče samog odgoja djece. Želim poručiti svim mamama da budu sigurne da neće pogriješiti ako se odluče priključiti programu i da će ovo biti jedno novo i divno iskustvo, kao što je meni bilo.“
  Biljana MarićDarda

Program se sastoji od sljedećih modula

Rast i razvoj djeteta

Prvo pričamo o našim vrijednostima i uvjerenjima koje nosimo još od svog djetinjstva i kako ona utječu na naš odnos prema djetetu, prema sebi i ostalima oko nas. Naučit ćete kako funkcionira dječji mozak i zašto dijete reagira na načine na koje reagira, kako razumjeti djetetove postupke i kako različite vrste stresa utječu na razvoj djeteta.

Emocionalni razvoj djeteta

Drugi dio odnosi se na prepoznavanje emocija djeteta i reakcija na pojedinu emociju. Naučit ćete kako određenu situaciju riješiti kroz model emocionalnih reakcija i tako sebi olakšate situacije koje bi mogle prerasti u velike svađe i teške ispade. Radit ćemo i na vlastitim emocijama i očekivanjima koja ponekad nemaju veze s djecom, nego samo s onime kako se mi osjećamo.

Koje su to efikasne metode discipliniranja?

Treće radimo na metodama odgoja koje jesu i koje nisu efikasne. Bez obzira koje odgojne metode trenutno koristili, vjerujem da svaki roditelj radi kako najbolje u ovom trenutku zna ili misli da je najbolje. Vjerojatno ste primjetili da glavnina „najpopularnijih“ metoda discipliniranja (poput vikanja, prijetnji i udaranja) ne daje rezultate. Ovdje ćete naučiti primjere i scenarije efikasnih metoda discipliniranja koje će vam olakšati svakodnevicu s djetetom i povećati zadovoljstvo s obiteljskim odnosima.

Kako kroz komunikaciju osnažiti djetetovo samopouzdanje?

Ovdje dolazimo do cjelovite priče koja pomaže u osnaživanju djeteta da postane emocionalno stabilno, samopouzdano i sretno. Radit ćemo na emocionalnom, spoznajnom i usmjeravajućem dijalogu koji pomažu u podržavanju djetetovih aktivnosti i vode dijete korak po korak prema cilju. Istaknut ćemo zašto je aktivno slušanje djeteta jako važno za uvažavanje stavova i iskustva u vezi sa svime što ga se tiče i kako jasne i pozitivne granice u tome mogu pomoći.

Izazovne situacije

U posljednjem modulu odgovaram na neke od najčešćih izazova s kojima se roditelji svakodnevno susreću: konfliktne situacije, svađe, sramežljivost djeteta, a prema pitanjima roditelja koji su sudjelovali u programu dosad.

Cijena
150,00 € (1130,18 Kn)

POSEBNA PONUDA OD 10. 05. DO 31. 05. 2023. UMJESTO PUNE CIJENE, NOVA CIJENA OD 97€.

Jednokratna uplata na poslovni račun centra ili Paypal-om

Nakon uplate stižu podaci za pristup edukativnoj platformi.