O meni

Home / O meni

Provodim vrhunske edukacije i radionice za roditelje i stručnjake koji su u potrazi za stvaranjem kvalitetnijeg odnosa s djecom, obitelji ili u radnoj okolini.

Pitate se kako se nositi sa svim izazovima koje rano djetinjstvo nosi sa sobom?

Kako shvatiti dječje postupke?

Kako reagirati na dječje emocije i emocionalne ispade?

Na koji način riješiti konfliktne situacije bez vikanja, prijetnje i živčanog sloma?

Ili jednostavno želite graditi od rane dobi kvalitetne temelje za cjelokupni razvoj djeteta?

Pitate se postoji li uopće osoba koja vas može razumjeti sa svim tim pitanjima u glavi?

DOBRODOŠLI

Moje ime je Jasmina Hadela i stručnjakinja sam za roditeljstvo i rani razvoj u djetinjstvu. Magistra sam ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, doktorandica sam Pedagogije, predavačica u naslovno-nastavnom zvanju, autorica stručnih i znanstvenih radova u području odgoja i obrazovanja te najvažnije majka troje djece, dva dječaka i jedne djevojčice.

Nalazite li se trenutno na putu punom dvojbi kojim smjerom krenuti u odgoju djece, onda ste došli u pravi smjer, jer vam mogu pomoći da to promijenite.

Sama ne mogu ništa, ali zajedno možemo sve! Mijenjati ne mogu nikoga, ali poučavati mogu. Na svojim primjerima, a i zadovoljstvo mojih klijenata ukazuje upravo na efikasnost pristupa koji zagovaram – a to je realno roditeljstvo.

U svom Centru za rani razvoj u djetinjstvu kroz edukacije i radionice osnažujem roditelje da transformiraju svoje frustracije, strahove i sumnju u sebe te postanu samopouzdaniji u svom roditeljstvu.
Dosad je moj online program za roditelje prošlo preko 50 obitelji, dok je kroz individualni proces prošlo preko 100 roditelja i djece.