O meni

DOBRODOŠLI

Moje ime je Jasmina Hadela i stručnjakinja sam za roditeljstvo i rani razvoj u djetinjstvu. Magistra sam ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, doktorandica sam Pedagogije, predavačica u naslovno-nastavnom zvanju, autorica stručnih i znanstvenih radova u području odgoja i obrazovanja. Majka sam troje djece, dva dječaka i jedne djevojčice.

 

Učeći na svojim greškama sada educiram roditelje kako da poslože stvari unutar svoje obitelji bez da svaku večer legnu u krevet iscrpljeni od vikanja zbog svađa među djecom, odugovlačenja odlaska na spavanje, gubljenje živaca zbog poslovnih i osobnih obaveza. Pomoći ću vam da komunicirate s djecom na način kojim ćete steći povjerenje, pouzdanje i mirniju svakodnevicu, a jednog dana s ovakvim načinom vi ćete biti prva osoba kojoj će se dijete obratiti ako bude imalo problema.

 

Jasmina Hadela

Kako sam došla do podržavajućeg i otvorenog odnosa kakav danas moja obitelj njeguje?

Ulagala sam vrijeme u sebe, edukaciju, novac, energiju… no tek nakon troje djece i nekoliko „pucanja po šavovima“ shvatila sam: djeca nisu komplicirana! Za odgoj ne trebamo „izmišljati toplu vodu“, nego se opustiti. Naučit ću i vas kako promijeniti smjer, iskoristiti jednostavne odgojne alate i načine ponašanja te postići zdrav i miran obiteljski život. Pokazat ću vam kako se nositi s teškim situacijama i kako reagirati u lošim trenutcima, koje realno svi imamo.

 

 

Sama ne mogu ništa, ali zajedno možemo sve! Mijenjati ne mogu nikoga, ali poučavati mogu. Na svojim primjerima, a i zadovoljstvo mojih klijenata ukazuje upravo na efikasnost pristupa koji zagovaram – a to je realno roditeljstvo.

U svom Centru za rani razvoj u djetinjstvu kroz edukacije i radionice osnažujem roditelje da transformiraju svoje frustracije, strahove i sumnju u sebe te postanu samopouzdaniji u svom roditeljstvu.
Dosad je moj online program za roditelje prošlo preko 50 obitelji, dok je kroz individualni proces prošlo preko 100 roditelja i djece.