Mentorski program za buduće edukatore

KREIRAJ EDUKACIJU PO MJERI RODITELJA

Jasmina Hadela

Mentorski program za buduće edukatore koji žele voditi edukacije
ili savjetovanja za roditelje.

Za koga je ovaj program?

Strastvena si u dijeljenju znanja s drugima?

Svojim talentom želiš pomoći roditeljima da bolje razumiju svakodnevne izazove s djecom?

Bilo da želiš voditi svoje radionice za roditelje u privatnoj praksi ili unutar odgojno obrazovne ustanove, ali ne znaš od kuda početi i kako se pripremiti, onda je ovaj program za tebe.

Na ovom programu dobit ćeš konkretna i praktična znanja, vještine i alate za provođenje radionica, edukacija i savjetovanja za roditelje.

U ovom programu imat ćeš mentoricu koja je i sama prošla kroz odgojno obrazovni rad te pokrenula vlastiti centar u kojem provodi vrhunske edukacije za roditelje i stručnjake, a uz to je i profesorica studentima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Kroz program ćeš imati podršku mentorice i grupe ljudi s istim interesima, a moć grupne podrške je neprocjenjiva za rast i razvoj.

Kao podlogu važno je da imaš završen određen stupanj obrazovanja koji ti omogućuje rad s djecom i roditeljima (odgojitelj, učitelj, profesor, logoped, edukacijski rehabilitator, pedagog, psiholog, psihoterapeut, zdravstveni stručnjak i ostala srodna zanimanja).

S tobom dijelim sve svoje alate, strategije i metode koji će ti pomoći da sama dođeš do svojeg vrhunskog rezultata i pomogneš klijentima željnim promjene uz praktične savjete.

Pomažem ti u kreiranju edukacija po mjeri roditelja i djeteta

ZAJEDNO ĆEMO:

– raditi na upoznavanju sebe

– prolaziti konkretne vježbe i zadatke, od scenarija, snimanja videa do pripremanja sadržaja za tvoju uslugu

– korak po korak pripremiti tvoju edukaciju ili radionicu

– osnažiti tvoj potencijal i vjeru u sebe

– posložiti tehničke temelje za prezentiranje u javnosti

– odrediti područje koje želiš provoditi u radu s roditeljima

KAKO RADIMO?

– 3 mjeseca rad u manjim grupama

– individualna i grupna mentorska podrška

– 3 faze

– 1x tjedno Zoom susret uživo

– pristup edukativnoj platformi

– pisane bilješke i zadatci

U PROGRAMU PROLAZIMO KROZ 3 FAZE

(1 faza) radimo na upoznavanju sebe i svog unutarnjeg svijeta, svojih ego stanja, kompetencija, emocionalne inteligencije. Jer da bismo mogli dobro raditi s roditeljima, prvo mi sami trebamo biti dobro i poznavati te osvjestiti svoja uvjerenja, vrijednosti i stavove.

(2 faza) intenzivno radimo vježbe i zadatake vezano uz kreiranje radionica, edukacija, radimo i analiziramo scenarije, radimo na vašim uslugama, tehničkim elementima, učimo kako sadržajno i vizualno pripremiti materijale, snimamo videe, razrađujemo idealnog klijenta, radimo swot analizu. Za sve zadatke detaljno dobivate moju analizu.

(3 faza) mentoriranje i tu je fokus na vašoj usluzi, bilo da je želite raditi privatno ili unutar neke ustanove. Definiramo vašu nišu i radimo najbolju strategiju za vas. Tu imamo i individualno mentorstvo te goste koji su stručnjaci u području mindseta, marketinga, brendiranja i vođenja društvenih mreža.

ZAVRŠETAK PROGRAMA

Završavamo tako da u 5 minuta polaznici prezentiraju što su naučili tokom programa i koji je njihov sljedeći korak. Nakon toga dodjeljujem potvrde o uspješnom završetku mentorskog programa.

Moj poklon svakom polazniku jest i Video program za roditelje, koji ti može poslužiti u tvom roditeljstvu, ako si majka, ili u radu s djecom i roditeljima.

ŠTO TI DAJE GARANCIJU U KVALITETU PROGRAMA?

U ovaj mentorski program uložila sam 10 godina rada s djecom i roditeljima te znanja s Coaching Instituta dr.Shefali, doktorskog studija i profesorske uloge na fakultetu

  • 10 godina istraživanja što fukcionira, a što ne
  • 10 godina majčinstva uz troje različite djece, gdje učiš kako je svako dijete jedinstveno i kako jedna metoda ne funkcionira na svima
  • 10 godina stručnih i znanstvenih radova
  • 10 godina dodatnih edukacija i konferencija
  • 10 godina rada u dječjim vrtićima i obiteljskom domu
  • 4 godine rada na fakultetu u nastavnom zvanju predavača
  • 3 godine vlastitih poduzetničkih padova i uspona
Tu su i rezultati mojih dosadašnjih polaznika koji su primijenili naučeno.
 
MOGU TI DATI SVE ALATE I KORAKE, ALI NA TEBI JE ODGOVORNOST ŠTO ĆEŠ S TIME UČINITI. ZA TVOJ USPJEH NIJE ZADUŽEN MENTOR, VEĆ SAMO TI.

17.11. kreće posljednja grupa mentorskog programa u trajanju od 3 mjeseca po ovoj strukturi, cijeni i vremenskom trajanju. Cijena je 750€ (prijave traju do 10.11.2021.)

Napomena: Ovo je prvi takav program na našem području, stoga je samim time zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima Republike Hrvatske.