Mentorski program za buduće edukatore roditelja

Odgoj djeteta najvažnija je uloga koju smo dobili na povjerenje – kao roditelji i kao edukatori.

Roditelji trebaju educirane edukatore koji im pomažu u prevladavanju svakodnevnih izazova u odgoju djece, ali i usmjeravanju koje će dugoročno biti održivo.

Edukatori trebaju mentore koji će ih voditi kroz praksu i iskustvo kako bi se mogli pripremiti za rad s roditeljima.

Zbog toga je kreiran mentorski program za edukatore roditelja koji su na samom početku ili već dugo vode svoje društvene mreže, ali sad žele kreirati prodajnu uslugu za roditelje.

Bilo da želiš voditi svoje radionice za roditelje u privatnoj praksi ili unutar odgojno obrazovne ustanove, ali ne znaš od kuda početi i kako se pripremiti, onda je ovaj program za tebe.

Na ovom programu dobit ćeš konkretna i praktična znanja, vještine i alate za provođenje radionica, edukacija i savjetovanja za roditelje.

U ovom programu imat ćeš mentoricu koja je i sama prošla kroz odgojno obrazovni rad te pokrenula vlastiti Centar u kojem provodi vrhunske edukacije za roditelje i stručnjake, a uz to je i profesorica studentima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, doktorandica i buduća psihoterapeutkinja te majka.

Kroz program ćeš imati podršku mentorice i grupe ljudi s istim interesima, a moć grupne podrške je neprocjenjiva za rast i razvoj.

U ovaj program dobrodošli su svi pojedinci koji žele raditi s roditeljima, ali ne znaju odakle početi.

S tobom dijelim svoje alate, strategije i metode, a na tebi je da primjeniš na način koji će odražavati tebe i tvoju osobnost. Nije cilj da pokušavaš biti netko drugi, nego da budeš baš ti!

"Bila sam izvan sebe od sreće kad me je Jasmina odabrala za uključivanje u grupu, jednostavno sam znala da je to presudan trenutak za mene u ranoj poduzetničkoj fazi kada sam tražila specifičnu ciljnu skupinu i konkretne alate za rad. S Jasminom sam dobila puno više od toga! Samo saznanje da je imam na raspolaganju za podršku i mentorstvo daje mi samopouzdanje i poticaj da nastavim dalje putem koji sam osvijestila kao pravi za mene uz njezinu pomoć." Lorena Majcen Bajić

U ovom mentorskom programu postavit ćeš temelje na osobnom i poslovnom putu.

Kreirat ćeš svoje radionice i analizirati ih unutar podržavajuće grupe.

Naučit ćeš osnove kreiranja sadržaja za svoj brend i osnažiti se u predstavljanju javnosti.

Snimat ćeš videe i pisati članke na koje ćeš dobiti detaljnu analizu.

KAKO RADIMO?

– 2 + 1 mjeseci rad u manjoj grupi pojedinaca s istim ciljem

– individualna i grupna mentorska podrška

– 3 faze

– 1x tjedno Zoom susret uživo

– pristup edukativnoj platformi

– pisane bilješke i zadatci

– 1:1 mentorska podrška u posljednjoj fazi

U PROGRAMU PROLAZIMO KROZ 3 FAZE

(1 faza ) radimo na upoznavanju sebe i svog unutarnjeg svijeta, svojih ego stanja, kompetencija, emocionalne inteligencije. Jer da bismo mogli dobro raditi s roditeljima, prvo mi sami trebamo biti dobro i poznavati te osvjestiti svoja uvjerenja, vrijednosti i stavove.

(2 faza ) intenzivno radimo vježbe i zadatake vezano uz kreiranje radionica, edukacija, radimo i analiziramo scenarije, radimo na vašim uslugama, tehničkim elementima, učimo kako sadržajno i vizualno pripremiti materijale, snimamo videe, razrađujemo idealnog klijenta, radimo swot analizu.

(3 faza ) mentoriranje i tu je fokus na vašoj usluzi, bilo da je želite raditi privatno ili unutar neke ustanove. U ovoj fazi uključeno je i individualna podrška mentorice.

ZAVRŠETAK PROGRAMA

Završavamo tako da u 5 minuta polaznici prezentiraju što su naučili tokom programa i koji je njihov sljedeći korak. Nakon toga dodjeljujem potvrde o uspješnom završetku mentorskog programa.

Moj poklon svakom polazniku jest i Video program za roditelje, koji ti može poslužiti u tvom roditeljstvu, ako si majka, ili u radu s djecom i roditeljima.

Jasmina Hadela

Pridruži se grupi ambicioznih pojedinaca željnih promjena u području odgoja i obrazovanja.

Kako bi se prijavili potrebno je ispuniti selekcijski upitnik u kojem ćeš izraziti zašto baš ti trebaš biti dio ovog programa i kako bih vidjela jesi li za ovaj program.

Nakon zaprimljenog popunjenog upitnika odlučujem jesi li kandidat za ovu grupu mentorskog programa, a obavijest šaljem mailom u roku od 48 sati.

Prijave za 5. generaciju su otvorene.
Cijena je 750€ - 5.600 kuna.
Nova grupa počinje 22.04.2022. u 18 sati.

Napomena: Ovo je prvi takav program na našem području, stoga je samim time zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima Republike Hrvatske.