Knjiga Biti Svoja

Knjiga Biti Svoja

Pokloni sebi, prijateljici, majci i/ili poslovnoj partnerici knjigu nakon koje pogled na život više neće biti isti.

Biti svoja je knjiga podrške osobnom razvoju žene, nastala iz priručnika koji ti pomaže u tvom osobnom i poslovnom rastu i razvoju.
Brojne žene su upravo s priručnikom iz kojeg je nastala knjiga Biti svoja promijenile svoj život nabolje, a isto sada možeš i ti.

Knjiga biti svoja

Pokloni sebi, prijateljici, majci i/ili poslovnoj partnerici knjigu nakon koje pogled na život više neće biti isti.

CIJENA: 30€ -
s uključenom poštarinom unutar RH

CIJENA: 35€ -
s uključenom poštarinom izvan RH

O autorici knjige:

Jasmina Hadela; znanstvenica, majka i velika ljubiteljica knjiga. Magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, Doktorandica Pedagogije u Rijeci, Doktorandica na Psihosocijalnim studijima u Ljubljani. Coach svjesnog roditeljstva s Instituta dr. Shefali Tsabary.
Predavačica u naslovno-nastavnom zvanju, autorica stručnih i znanstvenih radova u području odgoja i obrazovanja te Edukantica integrativne geštalt psihoterapije.
Kreirala 3 velika online autorska programa: za roditelje, za žene i za profesionalan razvoj edukatora.
Svoj rad temelji na spoju znanosti i 12-ogodišnjem iskustvu rada u praksi. Kao vlasnica Centra za rani razvoj u djetinjstvu približava teme odgoja i obrazovanja roditeljima i stručnjacima kroz holistički pristup u svojim predavanjima, radionicama, savjetovanjima i putem edukativnih objava na društvenim mrežama pod nazivom Razgovori s Jasminom.

Jasmina Hadela Knjiga

Riječ autorice knjige Budi svoja:

            Godine edukacije, majčinstva, rada na sebi, rada s drugim ženama, rada u sustavu i pokretanje svojeg poduzetništva pokazali su mi KAKO i odgovorili na ZAŠTO!
Danas, svoje promjene, stečeno znanje po tom putu prenosim dalje upravo u ovoj knjizi BUDI SVOJA u nadi da će upravo tebi koja ovo čitaš, neka od situacija ili iskustvo pomoći da i ti kažeš: DOSTA JE!!!
Ova knjiga pisana je s puno ljubavi. Uvijek kažem, pišem za sebe jer znam da ću tako biti najranjivija, najiskrenija i da ću ti tako pružiti najbolje.
Ovom knjigom ćeš upoznati sebe, proraditi svoja uvjerenja kroz brojna pitanja, istražiti vrijednosti koje njeguješ te se osvrnuti na odnose u kojima živiš. Jedno bez drugog ne ide, zato idemo korak po korak. Ako želiš krenuti na putovanje u potrazi za odgovorima o sebi, vlastitoj vrijednosti, granicama i uvjerenjima, ovo je knjiga za tebe.

Što žene kažu o knjizi:

 • Tatjana Barat, mag. educ. philol. croat., književnica, lektorica, novinarka, edukatorica
  Jasminina knjiga je baš onakva kao što sugerira i sam naslov – svoja. Na autentičan i samo svoj način iznosi svoju priču. I upravo je to ono čega nam treba više – iskrenih priča, bez toksičnog optimizma koji nikome ne čini dobro. Jasmina na svome primjeru pokazuje ženama da mogu pronaći istinsku sebe i uslijed najvećih oluja. Toplina i hrabrost kojom iznosi detalje iz svoje prošlosti, iskrene, ponekad i surove, bez ružičastih naočala, osjećaju se na svakoj stranici knjige. Ona ne docira; ona samo iznosi svoj put kojim pokazuje svoju neustrašivost. Ono što daje dodatnu vrijednost je obilje zadataka pomoću kojih svaka žena, čim otvori knjigu, može krenuti na putovanje rada na sebi, bez obzira na porijeklo, godine, status i zanimanje.
  Tatjana Barat, mag. educ. philol. croat., književnica, lektorica, novinarka, edukatorica
 • Katarina Golojka
  U današnje vrijeme često se čuju poruke budi autentična, ponudi sebe svijetu, ali kako kada smo cijeli svoj život dobivali poruke da naše želje i postupci nisu dobri i što trebamo raditi da bi bile dobre i prihvaćene. Ova knjiga vodi korak po korak skidanju slojeva koji prikrivaju naše istinsko biće, skidanju slojeva krivih uvjerenja i vrijednosti, obrazaca ponašanja, utjecaja okruženja, prepoznavanja i razumijevanja vlastitih reakcija kako bi u konačnici došle do toga tko smo i prihvatile i zavoljele sebe. Tek tada možemo pomicati granice, zauzeti se za sebe, biti autentične, biti sretne i uspješne, biti svoje. Ovo je knjiga koju treba imati svaka djevojčica koju nisu prihvaćali takvu kakva je, svaka djevojka na putu formiranja svog identiteta i svaka žena koja je kroz razne životne uloge izgubila sebe.
  Katarina Golojka
 • Mia Žilić, mag. praesc. educ., @od_malena_
  Ako želite poći na putovanje traganja za odgovorima o sebi, vlastitoj vrijednosti, granicama i uvjerenjima, ovo je knjiga za vas. Jasmina tako nježno vodi čitatelje kroz svoju životnu priču te na osobnim primjerima pokazuje kako je rast često nepredvidiv, ali uvijek moguć! Progovaranjem o vlastitim strahovima i borbama, autorica pruža pravu inspiraciju za dubljim istraživanjem svojega "ja". Pomoću promišljenih i prigodnih pitanja, potiče čitatelje na suočavanje sa svojim mislima i pronalaženje zatomljenih odgovora. Najveća snaga ove knjige proizlazi upravo iz njezinog životnog iskustva zbog kojeg danas uspijeva pružiti podršku stotinama žena oko sebe te dotaknuti srca tisućama pratitelja na društvenim mrežama. Svakom riječju autorica podupire Ženu i njezino nastojanje za samoaktualizacijom, čak i onda kad se čini izazovno ili gotovo nemoguće. Jasminine riječi donose utjehu, nadu, hrabrost i rastuću želju za postizanjem onoga višega, većega od nas. Istinsku težnju ka sreći i zadovoljstvu, prvenstveno osobnom, a potom i profesionalnom. U nadi da će ova knjiga odjeknuti do svakoga kome je potrebna, najtoplije se nadam i priželjkujem da svi u njoj pronađu odgovore, mir i podršku.
  Mia Žilić, mag. praesc. educ., @od_malena_
 • Daria Ćubela, psiholog
  Knjiga "Biti svoja" za mene je vrsta dnevnika koji mi je u svakodnevnoj uporabi. Odličan spoj fantastičnih životnih lekcija i vježbi koje lijepo i usmjereno vode na putu osobnog rasta. Pisana je jednostavnim i pitkim rječnikom i zapravo je jednostavna za "konzumiranje", međutim, nije lagana. Probudit će vam one uspavane dijelove, skrivene u najmračnijim vlastitim dubinama. Ali, tu se i krije njezina prava vrijednost. Tek kad na pravi način proradimo te dubine možemo istinski biti svoje.
  Daria Ćubela, psiholog
 • Jelena Šebešćen Lucić
  Da se mene pita, Biti svoja bi bila školska lektira, ili barem poklon svakoj maturantici, uz svjedodžbu. Knjiga je pisana jednostavnim i razumljivim jezikom zbog čega predstavlja obvezno štivo za svaku ženu, bez obzira na dob, koja tek počinje raditi na sebi.  Zapravo bi bolje bilo reći “u sebi” jer nas Jasmina nježno, korak po korak, vodi u duboku introspekciju. S druge strane, jednostavno ne znači ujedno i lagano - u svaku od obrađenih tema, od slike o sebi i uvjerenja do osobnih granica, možemo ući onoliko duboko koliko možemo zadržati dah. Zato je ova knjiga savršena suputnica i svake od nas koja je već dulje na putu samospoznaje i osobnog razvoja. Dobar terapeut (ili čak samo dobar prijatelj) zna da tajna konstruktivnog razgovora leži u pravim pitanjima - Jasmina ih postavlja bez zadrške, ali i bez osude, dajući potpunu slobodu odgovora. Svaki odgovor je dovoljno dobar jer smo mi dovoljno dobre baš takve kakve jesmo sada. Biti svoja nije kao knjiga koja se pročita jednom pa vrati na policu već kao dnevnik s unaprijed definiranim temama i rubrikama kojima se stalno možemo vraćati s novim zapisima (iz dubina). Svojom otvorenošću, iskrenošću, empatijom i toplinom, Jasmina nas lako vodi kroz teške teme tako da smo kroz cijeli proces podržane, iako ga prolazimo same. Ona kao da nam sa svake stranice šapće u uho s rukom na ramenu: “Sve je ok, možeš ti to, samo kreni i budi svoja”
  Jelena Šebešćen Lucić

Tehničke informacije o knjizi:

IZDAVAČ: JASMINA HADELA, Jasmina-Centar za rani razvoj u djetinjstvu
UVEZ: MEKI
BROJ STRANICA: 140
GODINA IZDANJA: 2022./2023.
FORMAT: 16x24cm

Budi svoja naslovna strana knjige